eltermTvrtka ELTERM skraćeni je naziv poduzeća ELEKTRO TERMIČKI SUSTAVI d.o.o.  osnovano je 2007. Godine u Novoj Gradiški te je u privatnom vlasništvu direktora Dragana Čalušića.

Primarna djelatnost Elektro termičkih sustava  su sve vrste elektroinstalacija jake i slabe struje, strojarskih instalacija, pod kojima podrazumijevamo: ventilaciju, grijanje i hlađenje te plinske instalacije. Također izvodimo i radove vodovoda i kanalizacije te postavljamo unutarnje i vanjske hidrantske mreže na objektima. U zadnjih par godina svoju smo djelatnost proširili i na proizvodnju kotlova za centralno grijanje na pelet.

Naše poduzeće specijalizirano je za izvođenje i ispitivanje gore navedenih instalacija u poslovnim i proizvodnim pogonima, trgovačkim lancima, shopping centrima, stambenim i turističkim objektima; a djeluje na području cijele Hrvatske.

Iznimno smo ponosni na suradnju s našim poslovnim partnerima, a izdvojili bi LIDL d.o.o.k.d. kojima smo bili glavni izvođači elektro i strojarskih radova u preko 80% poslovnica diljem Hrvatske i KAUFLAND k.d. s kojima surađujemo posljednjih godina i nadamo se daljnjoj uspješnoj suradnji.

Poduzeće odlikuje stručan i obrazovan kadar djelatnika, veliko iskustvo na području elektro i strojarskih radova, te zavidna referentna lista. Trenutačno zapošljava 40-ak zaposlenika kojih čini tim diplomiranih inženjera iz područja elektrotehnike i strojarstva te kvalificiranih elektroinstalatera, vodoinstalatera, plinoinstalatera i strojara.